Η μεθοδολογία, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν το σύνολο των στελεχών μας, αποτελούν εγγύηση για το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε έργο.

Μάριος Γεωργίου

Senior Partner & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του AS network, Πρόεδρος της Audit Services ΑΕ

Ο Μάριος Γεωργίου είναι Senior Partner και Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του AS network και Διευθύνων Σύμβουλος της Audit Services ΑΕ.

Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και διαθέτει εξειδίκευση σε φορολογικά και λογιστικά θέματα και σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους μεγάλων επιχειρήσεων. Έχει ασχοληθεί με τη φορολογία νομικών προσώπων, τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας, το φορολογικό σχεδιασμό ομίλων, τις συγχωνεύσεις / αποσχίσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, την οργάνωση οικονομικών υπηρεσιών, την κατάρτιση διοικητικών οργανογραμμάτων, τη διοίκηση μεγάλων λογιστικών έργων κλπ.

Επί σχεδόν 28 χρόνια εργάστηκε στην PwC, εκ των οποίων τα τελευταία 15 ως μέτοχος. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Coopers & Lybrand (νυν PwC) το 1983, διαθέτοντας ήδη σημαντική πείρα ως λογιστής. Αρχικά ασχολήθηκε στην εταιρεία ως ελεγκτής, συμμετέχοντας σε ελέγχους πολλών Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Στη συνέχεια και παράλληλα με τη διεξαγωγή ελέγχων εταιρειών, εργάστηκε και στο φοροτεχνικό τμήμα όπου συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση και επέκτασή του. Παράλληλα, οργάνωσε και διηύθυνε την PwC Academy, το εκπαιδευτικό κέντρο της PwC, που προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε οικονομικά στελέχη, δικηγόρους κλπ. απονέμοντας τίτλους σπουδών σε φορολογικά, λογιστικά και άλλα θέματα.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, της ΕΕΔΕ και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ).

Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Contact Μάριος Γεωργίου