Υπηρεσίες Ορκωτών Ελεγκτών ΛογιστώνΣτελεχωμένη από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές με μακροχρόνια προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες, η Audit Services ΑΕ παρέχει ελεγκτικές και συναφείς υπηρεσίες με προηγμένες μεθοδολογίες που κάνουν τη διαφορά και ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και τις απαιτήσεις ενημέρωσης των ρυθμιστικών και εποπτικών αρχών.

Υπεύθυνα, αξιόπιστα και σε λογικό κόστος παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας:

  • Τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι με τα Διεθνή ή Ελληνικά Ελεγκτικά Πρότυπα
  • Διαχειριστικοί έλεγχοι
  • Ειδικοί έλεγχοι ατασθαλιών
  • Οργάνωση συστημάτων εσωτερικού ελέγχου
  • Έλεγχοι Ορκωτών Λογιστών για συγχωνεύσεις, αποσχίσεις και εξαγορές
  • Εκκαθαρίσεις
  • Μετάβαση σε ΔΠΧΠ
  • Φορολογικά πιστοποιητικά

Για περισσότερες πληροφορίες:

Senior Partner & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του AS network, Πρόεδρος της Audit Services ΑΕ
Audit Partner του AS network, Διευθύνων Σύμβουλος της Audit Services AE

Ο Μάριος Γεωργίου είναι Senior Partner και Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του AS network και Διευθύνων Σύμβουλος της Audit Services ΑΕ.

Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και διαθέτει εξειδίκευση σε φορολογικά και λογιστικά θέματα και σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους μεγάλων επιχειρήσεων. Έχει ασχοληθεί με τη φορολογία νομικών προσώπων, τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας, το φορολογικό σχεδιασμό ομίλων, τις συγχωνεύσεις / αποσχίσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, την οργάνωση οικονομικών υπηρεσιών, την κατάρτιση διοικητικών οργανογραμμάτων, τη διοίκηση μεγάλων λογιστικών έργων κλπ.

Επί σχεδόν 28 χρόνια εργάστηκε στην PwC, εκ των οποίων τα τελευταία 15 ως μέτοχος. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Coopers & Lybrand (νυν PwC) το 1983, διαθέτοντας ήδη σημαντική πείρα ως λογιστής. Αρχικά ασχολήθηκε στην εταιρεία ως ελεγκτής, συμμετέχοντας σε ελέγχους πολλών Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Στη συνέχεια και παράλληλα με τη διεξαγωγή ελέγχων εταιρειών, εργάστηκε και στο φοροτεχνικό τμήμα όπου συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση και επέκτασή του. Παράλληλα, οργάνωσε και διηύθυνε την PwC Academy, το εκπαιδευτικό κέντρο της PwC, που προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε οικονομικά στελέχη, δικηγόρους κλπ. απονέμοντας τίτλους σπουδών σε φορολογικά, λογιστικά και άλλα θέματα.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, της ΕΕΔΕ και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ).

Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Ο Σωτήρης Σώκος είναι Audit Partner του AS network.

Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής, υπεύθυνος τακτικών ελέγχων και ειδικών έργων διασφάλισης και διαθέτει μεγάλη ελεγκτική πείρα σε εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και σε άλλα διεθνή χρηματιστήρια (Νέας Υόρκης, Λονδίνου) καθώς και σε άλλες μη-εισηγμένες μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό χώρο. Έχει επίσης σημαντική πείρα στην οργάνωση συστημάτων εσωτερικού ελέγχου καθώς και στη μελέτη και εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς. Έχει διευθύνει ελέγχους σε θυγατρικές εταιρείες πολυεθνικών ομίλων στην Ελλάδα καθώς και σε Ελληνικούς ομίλους που λειτουργούν σε πολυεθνικό ή εθνικό πλαίσιο, τόσο στην έδρα αυτών στην Ελλάδα όσο και στις θυγατρικές τους στο εξωτερικό, κυρίως σε Αγγλία, Λουξεμβούργο, Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη, Αίγυπτο, αλλά και αλλού. Αρκετοί από αυτούς τους ελέγχους αφορούσαν ειδικούς ελέγχους (due diligence) για εξαγορές επιχειρήσεων από τους ομίλους Coca-Cola HBC, Heineken BV, Frigoglass, Vivartia και Τράπεζα Πειραιώς.

Διαθέτει πάνω από 22 συναπτά έτη εμπειρίας στο ελεγκτικό επάγγελμα έχοντας διατελέσει Partner στη Διεθνή Ελεγκτική – πρώην BDO (2004 -2012), Senior Manager στην PwC (1997 – 2004) και προγενέστερα σε χαμηλότερες βαθμίδες στις εταιρείες Deloitte και KPMG.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και εκδηλώσεις σχετικά με IFRS, Ελεγκτική, Transfer Pricing, Φορολογική Νομοθεσία κλπ. και είναι Mέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) και του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό στα Οικονομικά Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Essex.