Συμβουλευτικές ΥπηρεσίεςΣτο AS network διαθέτουμε κορυφαίους επαγγελματίες συμβούλους, με σημαντική πείρα και εντυπωσιακό ιστορικό ως υπεύθυνοι οικονομικών τμημάτων μεγάλων οργανισμών και επικεφαλής συμβουλευτικών έργων.
Οι σύμβουλοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε ανάγκη και λειτουργούν ως έμπιστοι και προσηλωμένοι συνεργάτες με αποκλειστικό στόχο την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της επιχείρησής σας, ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες.
Από κοινού σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε θέματα τόσο τακτικού όσο και πιο στρατηγικού χαρακτήρα, όπως ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, η χρηματοοικονομική στρατηγική και η ελαχιστοποίηση του κόστους.

Παρέχουμε μια ευρύτατη γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών στους ακόλουθους τομείς:

  • Συναλλακτικές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Διοίκησης
  • Βελτίωση επιχειρηματικής απόδοσης
  • Χρηματοοικονομικές συμβουλές
  • Διαχείριση περιουσίας

Για περισσότερες πληροφορίες:

Senior Partner & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του AS network, Πρόεδρος της Audit Services ΑΕ

Ο Μάριος Γεωργίου είναι Senior Partner και Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του AS network και Διευθύνων Σύμβουλος της Audit Services ΑΕ.

Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και διαθέτει εξειδίκευση σε φορολογικά και λογιστικά θέματα και σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους μεγάλων επιχειρήσεων. Έχει ασχοληθεί με τη φορολογία νομικών προσώπων, τις συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας, το φορολογικό σχεδιασμό ομίλων, τις συγχωνεύσεις / αποσχίσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, την οργάνωση οικονομικών υπηρεσιών, την κατάρτιση διοικητικών οργανογραμμάτων, τη διοίκηση μεγάλων λογιστικών έργων κλπ.

Επί σχεδόν 28 χρόνια εργάστηκε στην PwC, εκ των οποίων τα τελευταία 15 ως μέτοχος. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Coopers & Lybrand (νυν PwC) το 1983, διαθέτοντας ήδη σημαντική πείρα ως λογιστής. Αρχικά ασχολήθηκε στην εταιρεία ως ελεγκτής, συμμετέχοντας σε ελέγχους πολλών Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Στη συνέχεια και παράλληλα με τη διεξαγωγή ελέγχων εταιρειών, εργάστηκε και στο φοροτεχνικό τμήμα όπου συνέβαλε καθοριστικά στην οργάνωση και επέκτασή του. Παράλληλα, οργάνωσε και διηύθυνε την PwC Academy, το εκπαιδευτικό κέντρο της PwC, που προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε οικονομικά στελέχη, δικηγόρους κλπ. απονέμοντας τίτλους σπουδών σε φορολογικά, λογιστικά και άλλα θέματα.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου, της ΕΕΔΕ και του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ).

Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά).